DodgeTalk Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 20 of 29 Posts

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Anybody know how much radiator fluid fits in the HEMI engine? I have filled both the radiator and the resevior with just over 3 gallons and I am still not to the top? Please help!!!

Thanks!
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Nevermind....its just over 4 gallons.
 

·
Registered
Joined
·
2,860 Posts
Ryan, did I read something about you driving without radiator fluid?? What's that all about, I missed it?
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #4 ·
RammingDodge said:
Ryan, did I read something about you driving without radiator fluid?? What's that all about, I missed it?
I would never do such a stupid thing......... :banghead:
 

·
Registered
Joined
·
2,860 Posts
lol...are you sure??? I could be wrong..but I thought I read something??
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #6 ·
RammingDodge said:
lol...are you sure??? I could be wrong..but I thought I read something??
Yeah, I did. I popped in a 180 t-stat this weekend. And for some reason, even after KB112 reminded me, I forgot to refill with more fluid. I got half way down the street and it was white smoke city. It just wasn't my weekend....
 

·
Registered
Joined
·
2,860 Posts
ah...that sucks....nothing was hurt though right?
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #8 ·
RammingDodge said:
ah...that sucks....nothing was hurt though right?
Don't think so?? How would I know? Everything is running smooth!!
 

·
Registered
Joined
·
2,860 Posts
TTURedRaider09 said:
Don't think so?? How would I know? Everything is running smooth!!

I don't know either...I just figured if it wasn't running right or something...but as longs as its running smooth, then I would imagine its all ok. Thats good though...*cough*still want pics?*cough*
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #10 ·

·
Registered
Joined
·
2,860 Posts
in due time :D
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #13 ·
KaPPaBaLL said:
ohhhhhhh, so it was YOU!! LMAO!!!!!
Yeah! Lets keep that on the downlow...
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #15 ·
KaPPaBaLL said:
edited my previous post for downlowness.. :D
Sounds good. LOL!
 

·
Registered
Joined
·
989 Posts
white smoke from what? did you forget to attach a hose or did you empty your rad. completly and have white smoke coming from your exhuast? I did my 180 last week and i only lost 6-8 cups of coolant.
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #17 ·
Hemi5spd said:
white smoke from what? did you forget to attach a hose or did you empty your rad. completly and have white smoke coming from your exhuast? I did my 180 last week and i only lost 6-8 cups of coolant.
Since I had almost zero fluid, the pressure was building up in the hose and it would blow off. So white smoke was coming out from behind the t-stat.
 

·
Registered
Joined
·
989 Posts
how long did you run your truck with no coolant????
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #19 ·
By the way....did you ever check on your mom's 1500 and see if she had the piece to remove from behind the headlight??
 

·
Banned
Joined
·
3,902 Posts
Discussion Starter · #20 ·
Hemi5spd said:
how long did you run your truck with no coolant????
10 minutes....did I screw anything up?
 
1 - 20 of 29 Posts
Status
Not open for further replies.
Top