DodgeTalk Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 7 of 7 Posts

·
Banned
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #1
i was installing some aftermarket speakers tonight and well after i got the drivers one in i noticed there was a lighting bolt showing when i turned the power to the car on and when i try to lock down just get a sound... when i lock up absolutely nothing seems that my remote key system works i think it was prety late when i finished anyway any ideas or suggestions on how to fix this would be stellar right now im training to become an electrician so im hopeing to fix this myself because i definitely can not afford to have some one do it for me any advice would be stellar thanks!!
 

·
Registered
Joined
·
1,513 Posts
Check you fuses then go back and check your instalation job cause you've got something crossed up.
 

·
Tricked out Ram
Joined
·
12,635 Posts
Do you other lock buttons work? Were you just replacing door speakers or were you up in the dash?
 

·
Banned
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #4
yea i had done the deck install prior and went well and i dont know how but the problem is gone im happy and i managed to fix my rear driver side power window issue
 

·
Banned
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #6
anyone ever heard of motorkote? apparntly better than lucas additive

i just found out about this stuff motorkote and it its friggin tight
 

·
Banned
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #7
ok im no just trying to get enough post now so i can show u guys this link

hopefully this dose this
 
1 - 7 of 7 Posts
Status
Not open for further replies.
Top