DodgeTalk Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #1
Hey all,

I have two problems I'm looking to have addressed.

First and most importantly, none of my power windows are working. I understand that the master switch powers the rest of the switches. I pulled the connector at the door and found that there is no power at that connector. I have also checked the fuse in the box and it is good. (There is power for the mirrors and door locks, that is the other connector.)

I'm not sure where to go next to get my windows working again.


Second issue, neither of my power seats are working. I pulled the connector under the seat and there is power at the main connector. But there is no power at the switches.

I have attached pictures to what I am talking about and any information / pictures of what to look for is greatly appreciated.
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #3 (Edited)
Take the boot off on your door and look for broken wires!

Sent from my VS985 4G using Tapatalk
If you look at the pictures, I opened up the boot at the door and found no power going to the connector on the cab side.

Edit: The fourth picture shows the two connectors. The white one being for mirrors and locks (works when test lit). The black connector does not have any power supplied to any of the terminals.
 

·
Registered
Joined
·
62 Posts
I seen you pulled plugs to test. So you have no power to plug in truck side too? The plug behind the kick plate.

Sent from my VS985 4G using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #5
I seen you pulled plugs to test. So you have no power to plug in truck side too? The plug behind the kick plate.

Sent from my VS985 4G using Tapatalk
Yes, I tested truck side, the white connector has power (power mirrors and door lock).

The Black connector does not have power (power windows).

I was advised to voltometer the breaker under the dash and confirm that there is power there, I will do this later today.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #8
I did a continuity test on the [grey breaker connector](http://i.imgur.com/mqlKxWU.jpg) and the display did not change. Which must mean there's a break between that line and where ever it goes?

[circuit breaker](http://i.imgur.com/Lj3k3lD.jpg)

I'll be the first to admit that I'm not well versed in a multimeter, but this is the [multimeter mode](http://i.imgur.com/d8SNG9B.jpg) I had it in. When you touch the tips there is a reading. When placed in the pin holes the multimeter doesn't register a difference.
 
1 - 8 of 8 Posts
Status
Not open for further replies.
Top